Kevin de Randamie (Foto PR Braenworks)

Is de Gemeente Aalten klaar voor een Creatieve Revolutie?

Aalten - Op donderdagavond 5 september nemen creatieve kartrekkers binnen de gemeente Aalten de Koppelkerk in Bredevoort over. Ze gaan met elkaar en inspirerende lokale bestuurders en ondernemers in gesprek over het ontsluiten van de creatieve kracht van Aalten. De term 'Creatieve Revolutie' houdt zoveel in als de economische emancipatie van de creatieve mens. Met andere woorden, hoe ontsluit je de creativiteit van een groep betrokken mensen op een manier die waarde toevoegt aan hun omgeving?

De gesprekken zullen worden gevoerd onder leiding van hiphop artiest en creatief ondernemer Kevin 'Blaxtar' de Randamie. De Randamie, broer van hiphop artiest Typhoon, gaf de aanzet tot de frase 'Creatieve Revolutie' in zijn Ted talk. Op basis hiervan is er inmiddels een creatieve business school (Braenworks Academy) én een breed coachingnetwerk ontstaan (Braenworks Society). Beiden staan in het teken van het ontsluiten en verstevigen van mensen in hun persoonlijke creativiteit, duurzaamheid en leiderschap.

Meedoen
De Randamie nodigde Aaltenaar Rudolf-Jan Baanders ( Achterhoeks kunstcafé), Sylvia Heijnen (Koppelkerk Bredevoort), Hans Eppink ( Klein theater Dinxperlo) en "buitenstaander" Johan Godschalk (Cultuur Oost) uit om samen met het publiek op verkenning te gaan van het Aalten van nu, naar het Aalten van 2025. Hoe willen we dat die eruit ziet? En hoe kunnen we optimaal gebruik maken van de creativiteit om te komen tot mooie resultaten?

Kevin de Randamie en medeorganisator Richard Jongetjes, Talentverbinder van de gemeente Aalten, roepen allen op die (in) direct betrokken zijn bij cultuur en-of kunst uit de gemeente om aanwezig te zijn en om actief mee te doen/denken. Aanmelden (gratis) kan via onderwerp "workshops" www.koppelkerk.nl . De zaal opent om 19.30 uur. De aanvang is 20.00 uur.

www.braenworks.com

Meer berichten