Zomer Excursies Progressieve Partij

De Progressieve Partij blijft aandacht vragen voor ontwikkelingen en uitdagingen in de lokale politiek. Maar deze zomer op een wat luchtige manier. Met terras-avonden en fietsexcursies. Zo willen de progressieven belangrijke onderwerpen illustreren voor thuisblijvers en vakantiegangers. Het programma is niet politiek van aard, dus iedereen is welkom. De bestemming is grotendeels Dinxperlo. De activiteiten vinden meestal plaats op de woensdagavond. Met één uitzondering: de excursie naar de waterzuivering in Dinxperlo op 16 augustus.

Terrasavonden
Omdat er warm weer voorspeld wordt begint men woensdag 24 juli met een luchtige, vrijblijvende terrasavond bij Schiller in Aalten, een week later gevolgd door een fietstocht door paden van 't Karrespoor door De Heurne naar Dinxperlo, waar twee cultuurverbinders op het terras van het Kulturhus van hun ervaringen en werk vertellen. De week erop voert de fietstocht langs "greune grenzen" naar het Grenslandmuseum met op het terras tevens aandacht voor het werk van de Grenzhoppers.

Excursies
Op vrijdag 16 augustus gaan de deuren van de RioolwaterZuiveringsinstallatie in Dinxperlo open. Dit is een zeer gevanceerde zuivering met veel duurzame oplossingen. Vanwege de werktijden van de medewerkers is deze excursie aan het eind van de middag gepland. Vertrek per fiets vanaf de Markt in Aalten om 15.00 uur. Het excursieprogramma wordt afgesloten met een bezoek aan de Ned. Bijenhoudersvereniging op woensdagavond 21 augustus.


www.progressieve-partij.nl
 

Meer berichten