Molen bij Harreveld
Molen bij Harreveld (Foto: B.Bruggink)

Herkansing voor VVV Zomer fietstocht op zondag 1 september

DINXPERLO: Vanwege de slechte weersvoorspelling, afgelaste fietstocht van zondag wordt de laatste fietstocht van dit seizoen gehouden op zondag 1 september. Deze wordt georganiseerd door VVV Dinxperlo.

Er zijn twee afstanden waaruit de deelnemers kunnen kiezen, één van 41 en één van 55 km. De route gaat over kerkenpaden en kleine wegen naar de Vennebulten, hier kan een Wijngaard bezocht worden, dan gaat het verder naar Harreveld. Hier kan een keuze gemaakt worden, de lange route maakt een extra lus van ±14 km over de kerkenpaden rondom Harreveld en Zieuwent.

In Zieuwent staat de zogenaamde “Kathedraal van het Oosten” een prachtige kerk, deze is vrij toegankelijk, de route sluit in Harreveld weer aan bij de korte route. Dan gaat het gezamenlijk verder door het Aaltense Goor via Lintelo, De Heurne weer naar Dinxperlo. In Dinxperlo kunnen de deelnemers bij het Kulturhus een warme hap gebruiken.

Kosten voor deze hele dag fietsplezier is € 7,50 inclusief versnaperingen en warme hap. Er kan gestart worden tussen 10.30 uur en 13.30 uur bij de VVV Markt 4 Dinxperlo. Ook is de fietsroute van de maand te koop.

Inlichtingen: VVV Dinxperlo, tel. 0315-642050, mail: info@vvvdinxperlo.nl

Meer berichten