Haakster en blogster Sascha Blase-Van Wagtendonk
Haakster en blogster Sascha Blase-Van Wagtendonk (Foto: PR)

Haakboekenschrijfster á la Sascha op bezoek bij Studio Sier

Dinxperlo - Op zaterdag 14 september brengst Sascha Blase-van Wagtendonk een bezoek aan Studio Sier in Dinxperlo. Ze is van 11-14 uur in de winkel voor een Meet and Greet. Ooit begon ze met breien, maar al snel maakte ze de overstap naar het haken en sindsdien is ze verslaafd, zoals velen.

De haakster en blogster Sascha Blase-Van Wagtendonk kun je ook kennen van haar blog A la Sascha en van de geweldig leuke 'Lappenpoppen haken'boeken, waarvan inmiddels al 3 delen zijn verschenen.
Daarnaast heeft ze 2 boeken geschreven over het Kant Haken, sierlijke en open patronen zijn de hoofdmoot van deze boeken. Het zijn allemaal heldere ontwerpen met een teltekening die ervoor zorgen dat je prachtig resultaat krijgt.

Haar laatste boek Sjaals haken à la Sascha staat boordevol haakpatronen voor de mooiste sjaals en omslagdoeken. De patronen variëren van eenvoudig tot uitdagend en zijn dus geschikt voor beginners én gevorderden. Met ontwerpen voor maar liefst 20 sjaals in verschillende kleurstellingen en vormen, biedt dit boek een schat aan inspiratie. Een gewild exemplaar onder de haakliefhebbers!
'Het is dan ook superleuk om deze haakberoemdheid bij Studio Sier te mogen ontvangen', aldus Maureen van Studio Sier.

Komt allen en neem gerust je boeken mee voor een handtekening en een leuk woordje en natuurlijk mag je ook je a la Sascha haakwerkje meenemen!

Meer berichten