Foto: PR

BockbierDag op 6 oktober in Aalten

AALTEN De eerste zondag in oktober is dit jaar in Aalten de introductie van Nederlands bekendste speciaal bier: het Bockbier. Op de Markt en bij Café Schiller kunnen speciale bockbieren worden geproefd. De winkels in het centrum zijn deze 6e oktober open.

Een mooie combinatie op deze zondag 6 oktober: de traditionele BockbierDag met de Koopzondag. Bij de Aaltense winkels is het gezellig winkelen met leuke acties en in de straten zullen verschillende activiteiten te zien zijn en de Markt en de cafés staan in het teken van vele soorten bockbier.

De Compagnie Onversaegt en de Vendeliers van Sint Helena zullen traditioneel de BockbierDag openen en het eerste vat Bockbier wordt op de Markt aangeslagen door de nieuwe Wijnkoningin Veronique en haar prinsessen Esther, Rianke en Karin. Alle op dat moment aanwezige bezoekers zullen hier op een mooi glas Bockbier worden getrakteerd!
De tuin van Café Schiller biedt plaats aan een Bockbiermarkt, met meer dan tien bockbieren van de tap. Een dag waarop bezoekers ook met een strippenkaart de specialiteit van de brouwers kunnen proeven: op de Markt en bij Schiller. De horeca serveert bijpassende gerechtjes en livemuziek klinkt op beide locaties. De Carel Jansen Band speelt op de Markt!

BockbierDag & Koopzondag: Zondag 6 oktober vanaf 13:00 uur. (Koopzondag tot 17:00 uur)
Kijk voor meer info op www.bockbierdag.nl

Meer berichten