Het vernieuwde leerplein op IKC UnieK
Het vernieuwde leerplein op IKC UnieK (Foto: IKC UnieK)

Open huis Integraal Kindcentrum UnieK

Aalten - De kinderen van Integraal Kindcentrum UnieK aan de Vondelstraat in Aalten zijn het schooljaar gestart in een vernieuwd gebouw. IKC UnieK onderging in de zomervakantie een grondige opfrisbeurt. Het schoolgebouw is gereed gemaakt voor toekomstbestendig onderwijs!

IKC UnieK is volop in ontwikkeling. Een inspirerende en ruime speel- en leeromgeving draagt hier optimaal aan bij. Het huidige leerplein is vergroot; er is één multifunctionele leer- en werkruimte ontstaan waar alle groepen afwisselend gebruik van kunnen maken. Deze ruimte, voorzien van diverse functionaliteiten, werkplekken en zones, biedt kinderen een prettige, open leerplek waar samenwerkend leren en groepsdoorbrekend werken volop vorm krijgen.

Na de zomervakantie situeren de kleutergroepen zich naast de peuter- en babygroep van kinderopvang Bambi. Op deze manier is het mogelijk om de verbinding en samenwerking op meerdere fronten een praktische invulling te geven. De situering direct naast elkaar biedt het team en de kinderen volop kansen om van en met elkaar te leren!

Op vrijdagmiddag 11 oktober van 14:00-15:00 uur stelt IKC UnieK zich open voor de kinderen en hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, andere familieleden en bekenden. Ook overige belangstellenden zijn tussen 14:00 en 15:00 uur welkom
 

Meer berichten