Seven Men zoekt nieuwe eigenaar

De modewinkel voor mannen in Dinxperlo, Seven Men, zoekt een nieuwe eigenaar.

Eigenaar Bernd Jan Klein Entink vertelt: “Ons huurcontract loopt in het voorjaar van 2020 af. Dit gaf ons aanleiding om over de lange termijn toekomst na te denken. Als bedrijf (Klein Entink Mode en IMPULZ fashion in Aalten en Seven Women & Men in Dinxperlo) zijn we voor het grootste gedeelte al gericht op damesmode. Willen we in de toekomst onze klant nog optimaler kunnen bedienen, dan denken we dat we ons nog meer zullen moeten focussen op het specialisme damesmode.''

Op de vraag of het gevolgen heeft voor Seven Women is het antwoord duidelijk: “Seven Women en het team van medewerksters blijft. Mijn zus Mariette zal zich samen met hen volop inzetten voor mooie toekomst. Ik zelf blijf alleen op de achtergrond ‘adviserend’ betrokken'', aldus Bernd Jan.

''We gaan de komende tijd proberen iemand te vinden die de winkel Seven Men van ons wil overnemen. Seven Men en Dinxperlo verdienen een gepassioneerde ondernemer met een focus op casual herenmode. Geïnteresseerden kunnen zich bij ons melden.”.

Meer berichten