Foto: Hans Juergen Rubin

Herfstfeest en 25-jarig podiumjubileum met Michel van Dam

Michel van Dam is in de Achterhoek en in de Duitse grensstreek geen onbekende. De in Didam geboren zanger die nu in Bocholt woont, wordt zeer gewaardeerd voor zijn sentimentele balladen en Duitse schlagers.

Zes jaar geleden heeft Michel van Dam de Revueshow 'Winterzauberland' naar het Stadttheater in Emmerik gebracht, waarin veel sterren uit het verleden optraden zoals Roberto Blanco, Bata Illic, Judith und Mel en Cindy Bergert. Een voortzetting van 'Winterzauberland' zal komend jaar op 2 februari weer in het stadttheater plaatsvinden.
Michel van Dam geeft op zaterdag 12 oktober zijn Herfstconcert n.a.v. zijn 25-jarig podiumjubileum in het Bürgerhaus in Uedem (Duitsland) nabij Kalkar. Als special guest' heeft Michel van Dam de grootmeester op de panfluit Edward Simoni uitgenodigd. De bekende Duitse conferencier Ulli Döbbertin zal die avond het programma presenteren. Als dansgroep zal ook Kolping Elten optreden.

Kaarten voor het concert zijn voor 35 euro verkrijgbaar bij: Michel van Dam Promotion, mrozijn@gmx.de, 02874 – 901150; Info Center Emmerich, Rheinpromenade, 46446 Emmerich (D); Jaqueline's Lederwaren, Hoogestraat 65, Dinxperlo; Regiobank Grotestraat 23, Gendringen of aan de avondkassa.

Meer berichten