De Optimisten
De Optimisten (Foto: Henk van Raaij)

Blaaskapel de Optimisten in Ons Pakhuus

Silvolde - Blaaskapel de Optimisten uit Breedenbroek verzorgen een concert in Ons Pakhuus te Silvolde. De muziek die gespeeld zal worden bestaat uit walsen en polka´s. Geen alledaagse melodieën, maar van bekende componisten als Antonin Zvacek, Ladislav Kubes en vele anderen.

De Optimisten oogsten altijd veel succes met het spelen van deze originele Tsjechische blaasmuziek bij alle concerten welke door deze blaaskapel worden verzorgd. Kwaliteit staat bij deze muzikanten hoog in het vaandel. Natuurlijk zullen ook de zangnummers niet ontbreken. De kapel beschikt over uitstekende solisten die bij elk optreden het beste van zich laten horen en de bezoekers laten genieten van hun spectaculaire muzikale capriolen. U kent vast wel het verhaal van Peter en de Wolf. Dit verhaal is muzikaal vertolkt door het Nederlands Kamerorkest en op TV geweest. In dit ensemble hebt u de es-klarinettist kunnen zien en horen. Deze klarinettist, een van de gebroeders Huls, speelt ook bij de “Optimisten”, dus binnenkort in “Ons Pakhuus”. De leiding van de blaaskapel is in handen van Freddy Huls. De kapel staat wederom garant voor enkele uren heerlijke blaasmuziek van de bovenste plank in de Eko Theaterzaal.

Het concert os op zondag 20 oktober in Ons Pakhuus aan de Molenberg 2 te Silvolde, aanvang 14.30 uur. Zaal open 13.45 uur. De entreeprijs bedraagt € 7,50.
Kaarten zijn te reserveren via info@onspakhuussilvolde.nl. Deze kunnen dan de 20e oktober vanaf 13.45 uur worden afgehaald of in overleg. Bij afhalen op de 20e oktober dient het verschuldigde bedrag uiterlijk 18 oktober te zijn bijgeschreven op rekening NL86 RBRB 0850159156 t.n.v. Stichting Ons Pakhuus. U krijgt via de mail een bevestiging van de reservering. Mocht de betaling op voornoemde datum niet zijn ontvangen, dan zullen de kaarten in roulatie worden gebracht. Ook bestaat er de mogelijkheid om aan de kassa nog kaarten te kopen.

Zie ook www.onspakhuussilvolde.n

Meer berichten