Informatieavond woningbouw 't Hoge Veld bij de Rabobank Aalten.
Informatieavond woningbouw 't Hoge Veld bij de Rabobank Aalten. (Foto: Leo van der Linde)

Informatieavond 't Hoge Veld Aalten bij Rabobank

Aalten - Dinsdag was er een informatieavond over het nieuwbouwproject 't Hoge Veld Aalten bij de Rabobank-vestiging Aalten. Hiervoor was veel belangstelling. In het nieuwbouwplan worden 17 comfortabele, duurzame, gasloze woningen gebouwd. Tijdens de informatieavond werden de aanwezigen geïnformeerd over de financieringsmogelijkheden, duurzaamheidskorting en de RaboGroenhypotheek door medewerkers van de Rabobank.

Dit was de doelstelling van deze avond: Duurzaamheid vanuit de Rabobank. De aanwezigen waren vooral nieuwsgierig naar de ontwikkeling betreffende het project 't Hoge Veld, hiervoor was men uiteindelijk aanwezig. Het programma werd aangepast, sheets van de verschillende woningtypes kwamen op het scherm. Makelaar Mensink Berndes gaf vervolgens een overzicht van de verschillende soorten woningen welke gerealiseerd worden.

Het project heeft de naam: 'Wonen in het Park' en omvat in totaal 17 woningen, waarvan 3 vrijstaande. De woningen variëren in prijs van € 350.000,- tot € 792.000,- De duurste is inmiddels verkocht. Er zijn al opties op enkele woningen. De woningen krijgen een uitstraling zoals deze aan de Lijsterbeslaan Aalten zijn gebouwd. Er is nog niet bekend, wanneer men met de bouw van start gaat. Zoals gebruikelijk moet 80% verkocht zijn, voordat men gaat bouwen. Gezien de belangstelling op dinsdagavond gaat dit wel lukken.

Tekst: Leo van der Linde

Meer berichten