Koning Peter Lensing, koningin Bea Elburg met hun gevolg. Foto: Frank Vinkenvleugel
Koning Peter Lensing, koningin Bea Elburg met hun gevolg. Foto: Frank Vinkenvleugel

Schuttersfeest EMM op nieuwe locatie

Cultuur

DINXPERLO - Het schuttersfeest van EMM (Eendracht Maakt Macht) is gehouden in de feesttent op de nieuwe locatie, de voormalige locatie van SVD.

Het programma begon op vrijdag met het aantreden bij het schuttersgebouw en de huldiging van de jubilarissen van de afgelopen twee jaar. Ook stond op vrijdag het keizerschieten en fladderschieten op het programma. 

Zaterdagochtend stond het uithalen van de koningen met gevolg op het programma met muzikale medewerking van De drumband van Algemene Muziekvereniging Prinses Beatrix en de Bürgerschützenverein Suderwick 1919 e.V. Koning Peter Lensing en koningin Bea Elburg werden op feestelijke wijze verrast met het vaandelzwaaien. 

Aangekomen op het feestterrein is het schuttersfeest geopend met de huldiging van jubilarissen van 2022, gevolgd door het vogelschieten, prijsschieten voor de jeugd, vogelknuppelen voor de dames en meer leuke acitiviteiten. In de avond ging het grootse konings- koninginnebal van start met Feestverhuur Achterhoek. Op deze avond zijn diverse prijzen uitgereikt. 

Zondag was het spätshoppen bij het ‘nieuwe’ schuttersgebouw met de Vesters Walder Muzikanten en Dj Angelo. Al met al een gezellig feest. De uitslagen zijn te vinden op de Facebookpagina Schuttersvereniging E.M.M. Dinxperlo

Vaandelzwaaien voor koning en koningin. Foto: Frank Vinkenvleugel

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band