Linosnede gemaakt door Sanne de Graaf. Foto: PR

Linosnede gemaakt door Sanne de Graaf. Foto: PR

Expositie Sanne de Graaf in Kerkje Rietstap

Cultuur

Expositie Sanne de Graaf in Kerkje Rietstap

DINXPERLO - Sanne de Graaf maakt prachtige linosnedes of, zoals zij het noemt, linoprints.Deze prints zijn elke zondag in juni te zien in Kerkje de Rietstap in Dinxperlo.

Het adres is Kerkje de Rietstap, Meniststraat 14 a in Dinxperlo en de openingstijden zijn van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, een vrije gift is welkom.

Na een carrière als therapeut in de zorg, gooide Sanne de Graaf (41) het roer om en besloot van haar leven, haar beroep te maken. Al van kleins af aan zijn voor Sanne de kunsten een uitlaatklep, een manier om met grote en kleine thema’s in haar leven om te gaan. Haar interesse is breed. Ze werkt met uiteenlopende materialen en heeft zich verschillende technieken eigen gemaakt. Vijf jaar geleden raakte ze besmet met het printvirus en sindsdien ligt haar focus voornamelijk op lino- en blockprint.
Sanne neemt haar eigen leven als onderwerp en probeert, door het aansnijden van soms kwetsbare onderwerpen, verbinding te maken en taboes te doorbreken. Onderwerpen als zelfbeeld, rouw, sociale druk en psychische kwetsbaarheid passeren regelmatig de revue. Door haar openheid en bereidheid zich bloot te geven, probeert Sanne duidelijk te maken dat ze ook maar wat doet. Net als iedereen. Meer info over Sanne op Instagram: @sannedoetookmaarwat.

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band