De Breedenbroekse kermis. Foto: PR

De Breedenbroekse kermis. Foto: PR

Kermis Breedenbroek 2023 ‘Doar mo’j bej wèzen’

Cultuur

BREEDENBROEK - De Breedenbroekse kermis wordt dit jaar gehouden op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni en ‘Doar mo’j bej wèzen’, laat de organisatie weten.

“Tradities zijn belangrijk en moeten we koesteren. Dat neemt niet weg dat we ook open moeten staan voor veranderingen. Enige tijd geleden hebben we onder onze leden een enquête gehouden en hier kwamen een hoop goede suggesties uit om de kermis Breedenbroek aantrekkelijk(er) te maken en te houden voor zowel jong als oud. Het bestuur van Gilde St. Paulus is hier samen met Peter Koenders enthousiast mee aan de slag gegaan en dat heeft geresulteerd in een nieuwe verrassende opzet. Hierbij dient opgemerkt te worden dat dit onmogelijk zou zijn geweest zonder onze trouwe sponsoren.”

Een te plaatsen feesttent op het parkeerterrein langs zalencentrum Koenders wordt het nieuwe centrale punt. Vandaaruit kijk je uit over de weilanden waar de schiet- en kinderspellen plaats zullen gaan vinden en heb je ook goed zicht op de kermisattracties. Kortom: alles op één locatie.
Traditionele elementen zoals de reveille, het vogelschieten en het vaandelzwaaien blijven behouden, maar ook oude tradities komen terug zoals de kerkmis op zondag, om 11.00 uur in de tent.

Er is een gevarieerd muziekprogramma van de Discokings op vrijdag, de Knolle oet Grolle op zaterdagmiddag, Achtung op zaterdagavond en er is de zondag met de Gotekapel en de plaatselijke DJ. Dus alle muzikale ingrediënten zijn aanwezig om er een mooi (tent)feest van te maken. Graag nodigt het gilde iedereen uit om de kermis samen te vieren. Het complete programma is te vinden op de website.


www.gildestpaulus.nl

De Breedenbroekse kermis. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band