Niels van der Gulik brengt een ode aan Ramses. Foto: Jaap Reedijk
Niels van der Gulik brengt een ode aan Ramses. Foto: Jaap Reedijk Jaap Reedijk

Klein Theater Dinxperlo presenteert programma nieuw seizoen

Cultuur

DINXPERLO - Het nieuwe theaterseizoen van Klein Theater Dinxperlo start binnenkort. Er is een gevarieerd programma samengesteld.

“Zo starten wij het seizoen met de voorstelling van de drie topcabaretiers uit het oosten van het land: Thijs Kemperink, Andre Manuel en Ernest Beuving”, vertelt Hans Eppink. “Verder komt Janneke de Bijl met haar nieuwe programma, waarin zij analyseert, ageert, demonstreert, relativeert en playbackt en bestormen vier stand-up comedians het podium met het programma ‘Vier keer leuk’.”
Ook aan muziek is gedacht. Zo komt Niels van der Gullik met een ode aan Ramses Shaffy. Maarten Peters brengt een soloprogramma, een programma met liedjes waarbij het is alsof de tijd heeft stil gestaan en speelt Bert Heerink samen met Andre Becker (Pink Floyd Project en ex-Falco) hun eigen ‘Heroes of Rock’.
Eppink: “Ook dit jaar zijn we trots om een klassiek programma te presenteren op de zondagmiddag door Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel. In een drietal voorstellingen brengen zij onder andere muziek van Beethoven, Mozart, Dvorák, Tsaikovski, Brahms en Stravinsky.”
Kaarten (ook passe partouts) zijn te koop op:


www.kleintheaterdinxperlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band