Afbeelding

De sint komt naar Dinxperlo

Cultuur

DINXPERLO - Op zondag 19 november komt Sinterklaas naar Dinxperlo. Figulus Welzijn heeft in samenwerking met Ondernemersfonds Dinxperlo ( OFD) Sinterklaas opnieuw uitgenodigd om de Dinxperlose kinderen met een bezoekje te vereren. Sinterklaas heeft aangegeven dat hij graag wil komen.

Vanaf 14.00 uur zal Sinterklaas vanaf de brandweerkazerne in een mooie optocht door het centrum van Dinxperlo trekken richting het Prins Clausplein. Omdat Sinterklaas wel wat hulp kan gebruiken heeft hij er dit jaar voor gekozen om de hulp in te roepen van verenigingen uit Dinxperlo. Zo kan hij gelijk de kinderen en hun ouders laten zien wat Dinxperlo allemaal te bieden heeft.
Zoals we gewend zijn vindt er op het Prins Clausplein een ontmoeting plaats met Sinterklaas. Tijdens de intocht zullen er op het Prins Clausplein diverse activiteiten zijn waar de kinderen naar leuke activiteiten kunnen kijken of misschien wel aan mee kunnen doen.
Hopelijk beleeft iedereen op deze manier een leuke sinterklaasintocht. Met een beetje geluk tik je ook nog een ‘pietendiploma’ op de kop. Ook kan iedereen Burgemeester Stapelkamp, maar ook onze kinderburgemeester Marthen Huijbers ontmoeten die alle twee zelf uiteraard ook staan te popelen om Sinterklaas te verwelkomen.

Route
Natuurlijk is het wel handig om te weten waar je de beste plek hebt langs de route. De route begint bij de brandweerkazerne aan de Nieuwstraat, vervolgens pakt hij de Terborgseweg en Hogestraat om te eindigen bij het Prins Clausplein. Je kunt overal langs de route gaan staan om Sinterklaas te zien maar het is ook gezellig om naar het Prins Clausplein te komen en niks van het spektakel te missen. Sinterklaas hoopt veel kinderen uit Dinxperlo te zien maar ook als je niet uit Dinxperlo komt ben je van harte welkom.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Tijdens de intocht van vorig jaar. Foto: PR
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band