Echtpaar Willy en Thea te Grotenhuis-Rougoor met burgemeester Anton Stapelkamp. Foto: Frank Vinkenvleugel
Echtpaar Willy en Thea te Grotenhuis-Rougoor met burgemeester Anton Stapelkamp. Foto: Frank Vinkenvleugel

Diamanten huwelijk voor Willy en Thea Te Grotenhuis – Rougoor

Maatschappij

DINXPERLO – Op woensdag 18 mei zijn Willy (85) en Thea (81) Te Grotenhuis – Rougoor 60 jaar getrouwd. Burgemeester Anton Stapelkamp brengt het diamanten paar een bezoek bij Dr. Jenny, waar mevrouw sinds 2019 woont. Het echtpaar ontvangt een fraai boeket bloemen namens de gemeente Aalten.

Willy woont nog zelfstandig, zijn schoondochter helpt een handje in de huishouding. Hij probeert elke dag even naar zijn vrouw Thea te gaan die sinds oktober 2019 bij Dr. Jenny woont. Meneer is een voetbaldier, heeft jarenlang gevoetbald en was later trainer. Hij helpt nog met allerlei klusjes bij FC Dinxperlo, zoals harken en vegen, samen met veel collega vrijwilligers. Mevrouw is jarenlang lid geweest van de kegelclub. 

In het huwelijk zijn twee kinderen geboren, twee zonen. Ze wonen in De Heurne en Dinxperlo. Er zijn vijf kleinkinderen. Meneer werkte als tapijttekenaar bij Mauritz Prins, destijds Deventer Tapijtfabriek Dinxperlo. Ruim 48 jaar heeft hij er gewerkt. Mevrouw Thea heeft vroeger gewerkt, later was ze thuis voor de kinderen. 

Ze komen allebei uit Dinxperlo, woonden vroeger bij elkaar in de buurt. Zo hebben ze elkaar ook ontmoet, vanuit de buurt. Hoe het 60-jarig huwelijk wordt gevierd wordt nog afgesproken. Ze willen nog wel het zorgpersoneel bij Careaz Dr. Jenny trakteren, ze zijn erg dankbaar dat zijn dit werk voor bewoners doen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band