Veel kleding en speelgoed bij snuffelmarkt voor minima. Foto: PR
Veel kleding en speelgoed bij snuffelmarkt voor minima. Foto: PR

Snuffelmarkt minima groot succes

Maatschappij

DINXPERLO - Ruim 100 belangstellenden (inclusief kinderen) uit Dinxperlo en de Heurne hebben op zaterdag 21 mei de snuffelmarkt bezocht in de bedrijfshal van Dinxcentre aan de Industriestraat in Dinxperlo.

Zij konden kleding, schoeisel en speelgoed uitzoeken en gratis mee naar huis nemen. Ook was er een energiecoach aanwezig om met mensen in gesprek te gaan en eventueel energiepakketten uit te delen. Verder was er een medewerker van Figulus welzijn om uitleg te geven over het zakgeldproject. 

Behalve dat er de nodige kledingstukken en speelgoed werden uitgezocht en meegenomen, zijn er ook de nodige gesprekken gevoerd en contacten gelegd. Kortom, een geslaagde activiteit. De oplettende lezer weet dat in de bedrijfshal van Dinxcentre sinds begin maart goederen (met name kleding) worden ingezameld voor Oekraïne. Doordat er meer kleding is ingeleverd dan dat er afgenomen wordt is besloten om de minima eenmalig de kans te geven om kleding uit te zoeken. 

Het idee voor de snuffelmarkt is afkomstig van de werkgroep Dinxper Oekraïne in samenwerking met het Meedoenpact Aalten en Figulus Welzijn.

Welkomstbord snuffelmarkt. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band