De jubilarissen. Foto: Frank Vinkenvleugel

De jubilarissen. Foto: Frank Vinkenvleugel

Frank Vinkenvleugel

Acht leden trouw aan Vrouwen van Nu

Maatschappij

DINXPERLO - De Vrouwen van Nu stonden tijdens de nieuwjaarsinstuif stil bij het jubileum van maar liefst acht trouwe leden.

De dames Miep Schuurman-Donderwinkel 40 jaar, Gerrie Keuper-Veerbeek 46 jaar, Annie Baten van Hattem 46 jaar, Toos Berendsen-Harmsen 50 jaar, Johanna Koskamp-Ruesink 50 jaar, Willy Meinen-Gesink 50 jaar, Hannie Rutger-Mateman 50 jaar en Lineke Prinsen van Geel zelfs 55 jaar lid. Deze dames hebben allemaal op hun eigen wijze een grote bijdrage geleverd aan de vereniging, zowel als bestuurslid, lid van een commissie of als contactpersoon van een interessegroep.
Vrouwen van nu brengt dit jaar weer een afwisselend interessant, leerzaam of gezellig programma. Een kleine greep uit het programma is De Hersenstichting, Wijkagent/Politie, Wereldreizigster op de fiets, een quiz over de geschiedenis van Dinxperlo en omgeving, een filmavond en een optreden van het Duo Alles andes. Daarnaast is er een aantal activiteiten in groepsverband.
De bijeenkomsten zijn elke derde donderdagavond van de maand vanaf september tot en met mei, beurtelings in het Kulturhus in Dinxperlo en in Zaal Bruggink De Heurne.
Iedereen die benieuwd is naar Vrouwen van Nu is van harte welkom. Inloop: 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie neem contact op met de voorzitter Dinie Kempink: 0315-651350.

Op de Foto van Frank Vinkenvleugel staan van links naar rechts:

Miep Schuurman, Gerrie Keuper, Annie Baten, Toos Berendsen, Johanna Koskamp, Willy Meinen, Lineke Prinsen, Hannie Rutgers ontbreekt op de foto.

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band