Vlnr: Willemien Veerbeek-te Paske,
Inge Betting en Johan Klein Hesselink spelen een potje Rummikub. Foto: Frank Vinkenvleugel
Vlnr: Willemien Veerbeek-te Paske, Inge Betting en Johan Klein Hesselink spelen een potje Rummikub. Foto: Frank Vinkenvleugel

Inloophuis Dinxperlo opent al twintig jaar de deuren

Maatschappij

DINXPERLO - Al meer dan 20 jaar staan elke dinsdagochtend de deuren van het Kerkelijk Centrum in Dinxperlo open voor een gezellige ochtend samen, het Inloophuis. Het initiatief hiervoor is destijds genomen door een groep vrijwilligers uit verschillende kerken van Dinxperlo. Het Inloophuis wordt gerund door een groep van ruim dertig vrijwilligers.

Het Inloophuis is bedoeld voor iedereen, die er even ‘uit’ wil zijn. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, geloofsovertuiging en/of achtergrond. Van de bezoekers van het Inloophuis wordt niets verwacht. Alleen dat ze er zijn.

Het Inloophuis is een plek waar je welkom bent. Om koffie te drinken en een praatje te maken in een gezellige sfeer. En een kaartje leggen of een spelletje doen mag ook. Voor alle activiteiten geldt dat niets moet.
Het Inloophuis is in het Kerkelijk Centrum aan de Markt 4 te Dinxperlo, elke dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. 
Als mensen minder mobiel zijn en door omstandigheden geen vervoer hebben, is er een mogelijkheid dat zij gehaald en thuisgebracht worden. Zij kunnen dit doorgeven aan Bob Staal, telefoon 0315-651320.

Kosten
Er zijn voor de bezoekers geen kosten aan verbonden, wel staat er bij de ingang een geldbusje waarin bezoekers een vrijwillige bijdrage kunnen doen.
“Gemiddeld komen er zo`n 35 - 40 bezoekers, maar in de grote zaal in het Kerkelijk Centrum is ruimte voor meer. Kom gewoon eens een keer kijken”, aldus woordvoerder Dick Hengeveld.
Wie vragen heeft over het Inloophuis, kan contact opnemen met een van onderstaande leden van de werkgroep.
Trudy Staal: 0315-651320
Annie Veerbeek: 0315-653362
Sylvia Vogelpoel: 06-10385461
Henka Heideman: 06-13439543
Dick Hengeveld: 06-18841633.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant