Psalm 150 tijdens dodenherdenking. Foto: Frank Vinkenvleugel
Psalm 150 tijdens dodenherdenking. Foto: Frank Vinkenvleugel

Psalm 150 in Theater Veluvine in Nunspeet

Muziek

DINXPERLO - Op zaterdag 28 mei vindt het uitgestelde HRFSTWND concert met Fanfareorkest Psalm 150 uit Dinxperlo plaats. Het concert is in Theater Veluvine in Nunspeet. Tevens zullen deze avond Buma Blaasmuziek Awards uitgereikt worden. De focus van het programma tijdens de concertavond ligt op de Award-winnaars Harrie Janssen en Franco Cesarini.

Het orkest van Psalm 150 zal één van de nieuwste composities van Harrie Janssen uitvoeren, terwijl de Jouster Fanfare Franco Cesarini in de spotlight zet. Naast dit bijzondere eerbetoon is er tijdens het concert ruimte voor bijzondere composities en solisten, die er met elkaar voor zorgen dat het HRFSTWND concert een unieke belevenis wordt.

Psalm 150 speelt deze avond meerdere delen uit The Wild Hare van Harrie Janssen. Het is een verhaal over de Tweede Wereldoorlog en een Amerikaanse bommenwerper die, terugkerend van een missie in Duitsland, neerstort nabij Well. Het verhaal wordt bij dit stuk vertelt door zanger/acteur Frans Limburg. Daarnaast soleert euphoniumvirtuoos Robbert Vos in het stuk ‘Legend of a Big Friendly Giant’ van Kevin Houben. 

Het concert begint om 20.00 uur in Theater Veluvine Nunspeet (F.A. Molijnlaan 186). Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.veluvinenunspeet.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band