The Dudes of Hengel trappen zaterdag af. Foto: PR
The Dudes of Hengel trappen zaterdag af. Foto: PR PR

Noaberz heeft er weer zin in

Muziek

DINXPERLO - Martijn Doornink en zijn team van ‘Noaberz’ hebben er weer zin in en presenteren het programma voor de komende periode. Het ‘thuis zitten’ heeft lang genoeg geduurd, tijd voor ‘Noaberz’.

Door Waltraud Wensink

Martijn: ”Het lijkt wel of iedereen een inhaalslag aan het maken is met feestjes die in de coronaperiode niet doorgingen. Genoeg te doen dus, maar nu zie ik langzaamaan dat de meeste partijen en feestjes wel zijn geweest. We hebben bewust afgewacht, en nu voelt het alsof die druk weer van de ketel is. Dus zijn wij aan de beurt om voor iedereen een aantal gezellige avonden op het programma te zetten en daar hebben we zin in”.

Terrassessies met ‘Dudes of Hengel’ en “Denise & Evert’
“De terrassessies zijn natuurlijk niet weg te denken en bij slecht weer verkassen we gewoon naar binnen bij Noaberz”, aldus Martijn. “Zaterdag 6 augustus trappen we af met niemand minder dan The Dudes of Hengel. De twee ’dudes’ spelen als duo heerlijke semi-akoestische country en rock&roll nummers. Ze zien zichzelf als ‘prairiemuzikanten’ die door het land razen om (h)eerlijke nummers te spelen met een grote herkenbaarheidswaarde, dus ‘meegalmen’ gegarandeerd. Kijk ook even op hun website om alvast een indruk te krijgen. Op 20 augustus krijgen liefhebbers de mogelijkheid om onze Dinxperse ‘ Denise & Evert ’ nog een keer samen on stage te zien. Als echte Dinxperloërs mogen ze natuurlijk niet ontbreken bij de terrassessies. Ze brengen zowel Nederlandstalige als Engelstalige liedjes met mooie samenzang waarbij de songs die ze ten gehore brengen zeer divers zijn”. De toegang voor de terrassessies is gratis”.

Cocktails, cocktails en cocktails
“Het lijkt nog ver weg, maar je bent er zo. Er zijn her en der al veel festivals en evenementen en langzaam komt er een einde aan de zomervakantie. Die zit er dan op en we vinden het leuk dat onze gasten deze periode ook goed afsluiten en met frisse moed weer aan het werk gaan”, zegt Martijn. “Noaberz draagt daaraan bij met een mooie programmering waar het meest uiteenlopende publiek wel aan zijn of haar trekken komt”. Op 3 september maakt barman Roy er een feestje van met tal van cocktails waarbij de eerste ‘welkomstcocktail’ op kosten van het huis is. Bij Cocktails mogen natuurlijk de fijne beats van ‘Feest Verhuur Achterhoek’ niet ontbreken.

Divers
Het programma van Noaberz voor de komende tijd staat al online en op de website is te zien hoe divers het aanbod is. Het is zeker de moeite waard om de data alvast in de agenda te noteren. Van UEFA Nations league op groot scherm tot aan ‘Common Ilse’, de Ilse de Lange Coverband op 23 september. Ze brengen de nummers puur en met een eigen persoonlijke ‘touch’. Ze spelen in het café en de toegang is gratis. Rocco Osterman komt op 15 oktober naar Noaberz met zijn vertolking van ‘Johnny Cash’. Op 5 november is er Ladies Night met veel leuke stands speciaal voor vrouwen.

Reünie Achterhoek Arena
Er wordt al veel over gesproken en er lijkt veel interesse te zijn voor een ‘reünie van de Achterhoek Arena’. De Arena zelf staat er niet meer maar het feestje wordt op 29 oktober voortgezet bij Noaberz. Nostalgie voor de mensen die indertijd menig feestje in de feestburcht van het Oosten gevierd hebben. Martijn: ”Juist omdat mensen ernaar vragen en er interesse is gaan we het gewoon waarmaken. Nee, niet op de locatie van de Arena maar gewoon bij ons, bij Noaberz. Je kunt rekenen op veel bekende gezichten uit die tijd achter de bar en ook de bekende dj’s van toen zijn aanwezig. Het wordt groots, in meerdere zalen en we gaan er vol voor. Tijd om herinneringen op te halen”. (Kijk op de site voor tickets)
En zo stevent Noaberz af op 2023 waarvoor ook al de nodige acts op de agenda staan zoals de ‘Doe Maar’ tribute band ‘Winnetoe’ op 4 maart. Ook gaan er geluiden voor de Abba tribute Band. belangrijk dus op de site en de Facebookpagina van Noaberz goed in de gaten te houden zodat je niets hoeft te missen van het mooie aanbod. Martijn: ”Wij zitten niet stil en we gaan gewoon door. We gaan los zoals iedereen dat van ons gewend is”.


www.noaberz.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band