Afbeelding

Muzikaal spektakel voor WensAmbulance

Muziek

DINXPERLO - Op 4 en 5 november is er een ‘groots’ benefietconcert ten bate van ‘de WensAmbulance’ onder de noemer ‘Concert for Dreams’. Artiesten uit zowel binnen- als buitenland verlenen hieraan hun medewerking. Twee avonden muziek om wensen voor mensen die terminaal ziek zijn en chronisch zieke mensen, waar te kunnen maken. Het spektakel zal plaatsvinden bij Sportcentrum het Blauwe Meer in Dinxperlo.

Gerard Kolenbrander zet zich samen met Elena Olijslager met hart en ziel in voor dit doel. Kolenbrander: ”Ik heb van dichtbij gezien wat de WensAmbulance voor iemand kan betekenen. Het is dan geweldig om te zien hoe je iemand blij kunt maken en even hun ziekte kunt laten vergeten. De WensAmbulance en alle vrijwilligers maken dat mogelijk voor mensen die ernstig ziek zijn of zelfs in een (pre) terminale fase zitten. Hier dragen we graag een steentje aan bij.”
Als Kolenbrander zegt dat hij een steentje wil bijdragen, dan gaat er in zijn hoofd van alles om en weet hij van geen stoppen meer. De motivatie en het enthousiasme nemen de overhand, hetgeen maakt dat Dinxperlo op 4 en 5 november een topavond kan bieden aan veel muziekvrienden. “We hebben twee dagen maar als het aan mij ligt, kan ik wel vier dagen vullen met goede muziek en gedreven muzikanten”, aldus Kolenbrander.

Breed publiek
De organisatie, muzikanten en vrijwilligers hopen natuurlijk op een grote opkomst. ”We hebben een super programma dus daar kan het niet aan liggen”, zegt Kolenbrander. “Er komen artiesten uit zowel het binnen als buitenland die graag naar Dinxperlo komen voor dit geweldige doel. We hebben fijne sponsoren zodat we ook professioneel kunnen uitpakken. Het worden twee avonden om niet te vergeten”. Het benefietconcert ‘Concert for Dreams’ is niet alleen voor mensen uit Dinxperlo maar ook voor mensen uit de wijde omstreken. De programmering is voor een breed publiek. Je krijgt zeven uur lang muziek per avond, wat maakt dat de koop van een ticket echt de moeite waard is.

‘We hebben
een super
programma,
daar kan het
niet aan liggen’

De vrijdagavond zal een ‘Rock’ avond worden en de zaterdag meer ‘Blues Rock’. Kolenbrander gebruikt hierbij de benaming ‘Classic Rock’. Wat kunnen we verwachten? Op vrijdag zullen tijdens de inloop en pauzes in de foyer ‘Kobus en de Rokkers’ spelen (dialect Rock). Vervolgens wordt het een Tribute Night met ‘Huphter’ voor heerlijke ‘Classic Rock’, Beast of Maiden (Iron Maiden), Hell ’s Belles (AC/DC) uit Duitsland.
Op zaterdag voorziet ‘Stepping Stone’ de inloop en de pauzes van muzikale omlijsting en er zal die avond bijna twee uur lang een ‘Blues All star band’ op het podium staan met veel enthousiaste muzikanten die hun bekendheid in de muziekwereld hebben verworven.
Op het hoofdpodium zullen verder Annika Anderson uit Zweden, Firehouse Mama , Neil Sandler en ‘Strange Kind of Women’ spelen. Voor meer informatie over de bands en alle artiesten die hun medewerking verlenen check de website.

Muziekliefhebbers zullen zeker aan hun trekken komen op 4 en 5 november. De artiesten komen uit Nederland, Italia, Zweden, Engeland en Duitsland. In het kader van grensoverschrijdende activiteiten - de WensAmbulance is immers ook vlak over de grens van Dinxperlo inzetbaar - wordt ook de burgemeester van Bocholt uitgenodigd en zal de commissaris van de koning uit Overijssel Andries Heidema, tevens ambassadeur van Stichting WensAmbulance Oost Nederland aanwezig zijn om het evenement te openen. 

Kaartverkoop
Het wordt ‘groots’ dus zorg dat je er bij bent, dit spektakel mag je niet missen. De kaartverkoop gaat via concertfordreams.eventgoose.com. Een avondticket per avond kost 16 euro en een combi ticket voor beide avonden 26 euro.
Kijk voor meer informatie over Concert For Dreams ook op:


concertfordreams.nl

De band Strange Kind of Women. Foto: PR
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band