Mark Baten (links) en Peter Koenders. Foto: PR

Mark Baten (links) en Peter Koenders. Foto: PR

‘Roquetas: wat een tied was dat!’

Muziek

BREEDENBROEK - Voor de negende keer terug in de tijd van de befaamde Dinxperlose discotheek Roquetas. “We zeggen het wel vaker tegen elkaar, wat was dat een mooie tijd, dat zou ik wel een keer over willen doen.” Nou, dat kan. Op zaterdag 18 februari gaat het weer gebeuren. De zaal bij Koenders in Breedenbroek zal worden omgebouwd tot een heuse 80-ties disco. Compleet met de welbekende zwart-wit geblokte dansvloer, de mega spiegelbol aan het plafond en niet te vergeten de disco-rook.

De muziek die wederom door de ‘disco’ galmt, brengt je weer terug naar de 80-ties.Uitsluitend nummers uit die goede oude tijd, die herinneringen hoog halen. Je kent ze vast nog, de nummers van The Cure, The Communards, U2, New Order, Killing Joke en als klap op de vuurpijl, precies klokslag middernacht, Jeanny van Falco. Al je favoriete nummers kunnen worden aangevraagd bij DJ Jeffrey.
Mark Baten, de organisator van dit geweldige en gezellige evenement zegt: ”We kunnen er een heel lang verhaal van maken maar voor de meesten van ons is het ‘dé zaterdagavond’ om met nieuwe en oude vrienden op de ‘fietse’ naar Breedenbroek te gaan voor gezelligste avondje van deze maand”.

Oude Roquetas-munten
Ieder jaar heeft de organisatie ook weer een leuke Facebook actie. Ga naar het evenement op Facebook en post een foto van jouw nog thuis liggende Roquetas munten. Tag een vriend of vriendin en je maakt kans om winnaar te worden en om de munten in te wisselen voor ‘Koenders’ munten op deze avond. Voor diegenen die, voordat ze weer op de fietse springen om naar huis te gaan, nog even iets willen snacken, staat er een leuk team van de Frikandellenvijver klaar. Mark: “Het wordt dus een gezellige avond met de beste 80-ties muziek, de leukste mensen en natuurlijk de leukste herinneringen uit die tijd. Ik hoef alleen nog maar te zeggen ‘tot Zaoterdag’”.

De 80-ties/ Roquetas night is dit jaar op zaterdag 18 februari bij Koenders in Breedenbroek. Aanvang 21.00 uur en de toegang is gratis (18+ en vol is vol).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant