Foto: Cok van Vuuren
Foto: Cok van Vuuren

Ocobar in Klein Theater Dinxperlo

Muziek

DINXPERLO - Klein Theater Dinxperlo ontvangt op zaterdag 11 maart (20.00 uur) de formatie Ocobar. 

Ocobar brengt dan tijdens een theaterconcert een ode aan de muziek van Eric Clapton.
De muziek van Eric Clapton zit diep in het DNA van de heren van Ocobar. Clapton speelt in 1963 bij The Yardbirds, het jaar waarin Cok van Vuuren, de virtuoze gitarist van Ocobar, wordt geboren. Clapton is zijn muzikale held en grote voorbeeld. In 1978 draait Rob Wijtman, de weergaloze drummer van Ocobar, non-stop het singletje Wonderful Tonight. Zijn broer Bart Wijtman krijgt zijn eerste basles in 1985: Forever Man van Clapton staat op zijn lessenaar.
In het programma Wonderful Tonight brengt Ocobar een ode aan het ruime oeuvre van Eric Clapton. In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen en gespeeld. Van Cream naar de MTV Unplugged-sessie. Claptons mooiste songs zoals Tears in Heaven, Layla, Crossroads, Lay Down Sally met de sound van Ocobar.

De uitgestelde voorstelling van Maarten Peters, die in januari zou plaatsvinden in Klein Theater Dinxperlo, wordt nu zaterdag 29 april ingehaald. De kaartjes die al gekocht waren voor de voorstelling in januari zijn uiteraard nu ook nog geldig.
Kaartjes voor beide voorstellingen zijn te boeken via:


www.kleintheaterdinxperlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant