Local Heroes. Foto: PR
Local Heroes. Foto: PR

DIOS-Pop bij sportcafé De Peppel

Muziek

DINXPERLO - Op 27 mei houdt Dinxperlo Omnisport (DIOS) een mooi muziek evenement waar zowel de vrijwilligers, sponsoren maar ook alle belangstellenden uit Dinxperlo en omstreken van harte welkom zijn. Het gaat om een muziekevenement onder de naam ‘Dios-Pop’ en het wordt niet uitgesloten dat het een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden.

Revolver/The Heads on The Door, Sweet Milk en ‘Local Heroes’

We weten allemaal dat er in Dinxperlo voldoende muzikaal talent aanwezig is en daar wordt nu dankbaar gebruik van gemaakt. Er zijn een aantal bands benaderd om te komen spelen en daarnaast is er ook een soort van open podium waarbij talenten een aantal minuten op het podium geboden wordt”. Muziek, een biertje en een burgertje dat moet toch gezellig worden. De Bands die in de avond zullen optreden zijn sowieso Revolver/ The Heads on the Door. Wie kent ze niet, met bekende en minder bekende nummers van de Beatles en The Cure. Als afsluiter zal ‘Sweet Milk’ acte de précence geven. Sweet Milk speelt eerlijke herkenbare popsongs met rock en soul invloeden. Deze energieke podiumeenheid is een genot om naar te kijken en luisteren. Zeker geen onbekende namen op het podium bij Dios-Pop. Maar dat is niet alles want er is ook nog een speciale verrassing namelijk de ‘Local Heroes’. Lokale muziekhelden die samen iets leuks gaan neerzetten speciaal voor ‘Dios-Pop’. Dit zijn muzikanten uit diverse bands die enthousiast zijn om hier aan mee te werken dus laat je verrassen door deze muzikale helden in deze speciale samenstelling. Allemaal ervaren genoeg om deze band op de kaart te zetten, ’Local Heroes’ daar horen we vast nog meer van.

Dios-Pop voor iedereen

Vooraf zal er om 17:00 uur een vrijwilligersmiddag voor alle onmisbare vrijwilligers en sponsoren van Dios plaatsvinden. Hier zullen de ‘Local Heroes’ al akoestisch voorzichtig van zich laten horen. Vervolgens zullen ze s ávonds vanaf 19:30 uur in de XXL uitvoering nogmaals goed uit pakken en ‘Dios-Pop’ openen. Het zal allemaal buiten bij Sportcafé de Peppel plaatsvinden. Vrijwilligers van Dios nemen zelf een aantal taken op zich om de kosten te dekken en Joop Peppelman verleent hieraan zijn medewerking. De organisatie hoopt wel dat het weer meespeelt en dat het droog blijft. Ze hebben echter ook onze eigen pagode tenten die ze daar neer zetten en er komt een trailer die de muzikanten een podium biedt.

Het wordt vast een gezellig ‘ons kent ons’ festival voor iedereen uit Dinxperlo en omstreken. Er is overal iets te doen maar bij Dios-Pop gebeurt het en daar moet je bij zijn. Het avondprogramma begint om 19:30 uur en de toegangsprijs is een vrije gift. Locatie Sportcafé de Peppel, Europastraat 2 in Dinxperlo.( naast de sporthal)

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant