Con Spirito op Gut Heidefeld. Foto: Garretsen Aalten

Con Spirito op Gut Heidefeld. Foto: Garretsen Aalten

Benefietconcert met Con Spirito in Bocholt

Muziek

DINXPERLO - Na het veelgeprezen concert in oktober vorig jaar met het mannenkoor Con Spirito uit Dinxperlo, samen met het jeugdkoor de Ulftse Nachtegalen, komt Con Spirito opnieuw terug. Dit jaar bundelen de mannen hun krachten met het Gaanderens Mannenkoor.

De koren hebben al meerdere gezamenlijke projecten met veel succes uitgevoerd. Voor de bijpassende hogere vrouwelijke stem treedt sopraan Emma Ebbers op. De leiding van de koren is in handen van dirigent en muziekdocent Ben Simmes.
De nu 17-jarige sopraan Emma Ebbers zingt al vanaf haar vijfde met veel enthousiasme bij de Ulftse Nachtegalen. Na enkele trainingsstages gaat ze nu solo en begeleidt ook andere koren bij concerten.
De begeleiding op piano is in handen van Julian Simmes, de vaste pianist bij Con Spirito.
Het concert wordt gehouden op zondagmiddag 24 september in de Heilig Kreuz Kirche, Königsmühlenweg 3 in Bocholt en begint om 17.00 uur (kerk open vanaf 16.30 uur).
De entree is gratis, maar her organiserende comité vraagt na afloop een vrije gift bij de uitgang. Deze is bestemd voor de plaatselijke ondersteuning van behoeftigen en voor hun Roemeense project. Daar wordt een dagopvang voor gehandicapte kinderen en jongeren van de Zusters Mallersdorf financieel ondersteund.

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band