Afbeelding
frank vinkenvelugel

Slagwerkgroep Pr. Beatrix met nieuw instrumentarium naar ‘Feel the Beat’

Muziek

DINXPERLO – Het heeft even geduurd, maar dinsdagavond 26 september was het dan zover bij Slagwerkgroep Pr. Beatrix. Ruim op tijd waren de meeste slagwerkers present om te helpen bij het uitladen van al die schitterende blauwe snaredrums, bongo’s, tomtoms, tenordrums én twee enorme - maar super-lichtgewicht - bassdrums.

Zelfs Remco Groenewegen, eigenaar van Marchingshop.nl, stond te glunderen bij zoveel enthousiasme. Het had dan ook wel even wat voeten in aarde voor de juiste keuze was gemaakt, en de uiteindelijke productie van de speciale kleur blauw kende ook nog wat kleine ‘verrassingen’. Maar precies op tijd is het allemaal gelukt, en dus kon de club vol trots deelnemen aan het samen met Drumband VMS georganiseerde slagwerkfestival ‘Feel the Beat’ in Aalten.

Secretaris Timo Doornink: “Omdat we speciale wensen hadden en het echt in één keer goed wilden doen, duurde het iets langer dan gepland, maar we zijn echt heel blij met dit resultaat.”
Theo Jansen voegt daaraan toe: “En zonder het fantastische actiecomité was dit als kleine vereniging natuurlijk nooit gelukt; Ook de medewerking en het meedenken van Marchingshop hier uit Dinxperlo, heeft ons enorm geholpen. Hier gaan niet alleen de slagwerkers van Prinses Beatrix, maar de hele regio nog heel veel plezier aan beleven”, aldus een trotse voorzitter.


www.fanfarebeatrix.nl

Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band