Maarten Peters. Foto: Ruben van Vliet
Maarten Peters. Foto: Ruben van Vliet Foto door Ruben van Vliet Fotografie - www.rubenvanvliet.nl

Maarten Peters met soloprogramma in Klein Theater Dinxperlo

Muziek

DINXPERLO - Muzikant Maarten Peters staat op vrijdag 8 december om 20.15 uur in het Klein Theater Dinxperlo met zijn voorstelling ‘Solo’. Kaartjes voor deze voorstelling zijn te boeken via  de website.

Peters speelt op diverse instrumenten en zullen de liedjes soms verstild en soms verpakt worden in een landschap van geluiden. De muzikale illusie van een complete band op het podium, maar dan ‘solo’ gespeeld.
Maarten Peters heeft zich de afgelopen jaren bekwaamd om op subtiele wijze nieuwe technieken toe te passen in zijn muziek. Naast eigen werk zoals ‘White horses in the snow’ zal hij een selectie spelen uit het wereldrepertoire van onder meer the Beatles, Sting, Crosby Stills Nash and Young, The Moody blues, Supertramp en zoveel meer.
Juist in deze tijd dat de Top 2000 voor iedereen weer een feest is van herkenning en herinneringen, brengt Maarten Peters met zijn muziek en verbindende verhalen een avond waarin je wordt ondergedompeld door de taal van muziek waar bovenal ‘genieten’ centraal staat.
Maarten staat al jarenlang bekend in de wereld van muziek en theater als een geliefd zanger, gitarist, songwriter en entertainer. Hij treedt op in de Nederlandse theaters zowel in de grote als kleine zalen met prachtige voorstellingen. Zo was hij in september en oktober 2023 te zien in de voorstelling ‘The Story of Simon and Garfunkel’, die hij samen met Syb van der Ploeg speelt en gaat hij vanaf februari weer toeren met een grote band met de theaterhit ‘The best of Britain’. Naast al deze grote producties speelt hij elk jaar ook zijn unieke voorstellingen ‘Bevroren tranen’, die hij op speciale plaatsen vertolkt en de voorstelling ‘Liedjes die warmte brengen in de kou van de stilte’.


www.kleintheaterdinxperlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant