Crescendo IJzerlo. Foto: Frank Vinkenvleugel

Crescendo IJzerlo. Foto: Frank Vinkenvleugel

Frank Vinkenvleugel

Crescendo en Nootwaar brengen ‘Alles is liefde’ in IJzerlo

Muziek

IJZERLO - Op zaterdag 25 mei ontvangt Muziekvereniging Crescendo IJzerlo gemengd koor Nootwaar uit Breda. Deze bijzondere samenwerking is tot stand gekomen door een gezamenlijke kennis. Het gezamenlijke concert is voor Nootwaar onderdeel van de viering van het twintigjarig bestaan van het koor. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren naar ‘Alles is liefde’ op zaterdag 25 mei vanaf 20.00 uur in het Dorpshuus in IJzerlo. Entree gratis, vrije gift na afloop is welkom.

Het repertoire van Nootwaar past in geen enkel hokje en gaat van kleinkunst tot musical, van pop tot vrolijke medleys en van serieus tot nummers met een knipoog. Behalve aan de zang besteedt het koor ook veel aandacht aan de presentatie. Op die manier wil het niet alleen aangenaam zijn om naar te luisteren, maar zeker ook om naar te kijken. Ook Crescendo heeft al vaker laten horen dat zij muziek uit verschillende genres ten gehore kan brengen. In de loop der jaren zijn er diverse themaconcerten geweest en hebben zij al eerder met een koor of band samengewerkt. 

Met het thema ‘Alles is Liefde’ laten Nootwaar en Crescendo de liefde in de breedste zin naar voren komen: liefde voor elkaar, voor je vaderland, voor jezelf en zelfs gebroken liefdes komen aan bod.
Nootwaar staat onder leiding van Marlies Bloemen (dirigent) en Arjan van Twisk (regisseur) en wordt op piano begeleid door Tuur Steeghs. Crescendo staat onder leiding van Gerald Roerdinkholder.

Concert door Fanfare Crescendo IJzerlo en Gemengd koor Nootwaar uit Breda

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant