Krijg je ex terug met deze slimme tips

Partnerbijdrage

Je hebt het uitgemaakt met je ex maar je voelt nu spijt. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je ex de relatie heeft verbroken en het voor jou als een verrassing kwam. Wat de reden ook is, op dit moment wil je niets liever dan de relatie weer oppakken. Je twijfelt over de aanpak en bent wellicht bang dat je ex hier juist helemaal geen zin in heeft. Door deze handige tips op te volgen verhoog jij je kansen!

Neem de tijd en ga niet overhaast te werk
Wanneer je dit artikel leest, hoop je waarschijnlijk dat je zo snel mogelijk weer samen bent met je ex. Dat is een beruchte valkuil. Want je ex is hier vermoedelijk nog niet klaar voor. In de periode kort na een breuk overheersen negatieve emoties over ex-partners. Vooral wanneer jullie op een vervelende manier uit elkaar zijn gegaan. Meestal duurt het enige weken voordat die verdwijnen. Eenzaamheid is daarna de heersende emotie en dat is een veel beter moment om toe te slaan. Val overigens niet meteen met de deur in huis. Geef je ex de tijd en ruimte om jou te missen.

Geef je ex niet te veel aandacht
Dit klinkt misschien tegenstrijdig. Maar toch is het wel degelijk een goede strategie. Want zodra jij 24 uur per dag voor je ex klaarstaat, krijgt hij of zij niet de gelegenheid om jou te missen. Stuur dus niet voortdurend berichtjes en sta niet om de haverklap op de stoep. Het is veel beter om sporadisch wat van je te laten horen. Na verloop van tijd zit jou ex daar onvermijdelijk op te wachten.

Leg niet meteen te veel druk op de eerste ontmoeting
Je hebt weer vriendschappelijk contact met je ex en jullie besluiten om samen af te spreken. Probeer hier niet meteen een overdreven romantische date van te maken. Want dat heeft een afschrikkend effect. Begin ook niet direct met het bespreken van de problemen uit jullie relatie. Om de druk eraf te halen is een activiteit tijdens de eerste afspraak een slimme zet. Want dan heb je iets om te doen en om over te praten, zonder dat het meteen over jullie relatie gaat. Op die manier groeien jullie langzaam naar elkaar toe. De romantische toenadering volgt dan vaak op natuurlijke wijze.

Heb je jouw ex de ruimte gegeven? Lees dan meer over hoe jij je ex terugkrijgt.

Dit artikel wordt u aangeboden door hoekrijgikmijnexterug.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band