Foto: PR

Optimyst waterdamp haarden in een basis interieur

  Partnerbijdrage

De waterdamp haarden van Sfeerhaardenexpert.nl gebruiken fijne waternevel. Fijne waternevel regelt het effect van een zacht brandende haard. Dit wordt echter gecreëerd zonder het gebruik van gas of echt vuur. Ook de aanwezige houtset en de kiezels zorgen voor een realistische toevoeging aan uw waterdamp haard. 

Hoe werkt de waterdamp techniek?

Waterdamp haarden van Sfeerhaard.nl gebruiken een waterreservoir. Dit reservoir bevindt zich onder in de haard. Het water wordt door een ultrasone verdamping omgetoverd tot waterdamp. De waterdamp die hieruit voortkomt stijgt als het ware op, waarbij speciale lampen, en een warmtespiraal een mooi vlammenspel realiseert.

Optimyst waterdamp haarden in een basis interieur

Een basis interieur kenmerkt zich door lichte kleuren en weinig versiersels. Voorbeelden zijn een robuuste lichte eikenhout tafel. Maar ook klassieke items zoals een echte designerlamp. Een basis interieur heeft een licht en open karakter, maar mag ook persoonlijk zijn door het plaatsen van een persoonlijke tekst op de muur. Vloeren zijn veelal naturel van kleur in een basis interieur. Denk hierbij aan licht betonnen vloeren. Ook witte keukens inclusief een betonnen aanrecht zijn vaak geen uitzondering.

Het natuurlijke en lichte karakter van een basis interieur gaat goed samen met een Optimyst waterdamp haard. Het zijn waterdamp haarden, waarbij gebruik wordt gemaakt van mooie en opvallend gekleurde vlammen zoals oranje, rood, blauw en groen. Eigenlijk is iedere kleur mogelijk. De vlammen kunt u aanpassen aan de stijl van uw interieur of gewenste sfeer. Dit geeft een mooi contrast in een woning met veel naturel kleuren. Uiteraard leent een Optimyst waterdamp haard zich in ieder interieur, omdat u de kleur van de vlammen, alsmede het design van de haard zelf mag beslissen.

Dit artikel wordt u aangeboden door Sfeerhaard.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden