Afbeelding
Foto: PR

Wat kun je met een Apple Watch?

Partnerbijdrage

Smartwatches zijn inmiddels alweer enkele jaren op de markt en de populariteit is stijgende. Met de smartwatch heeft het begrip horloge een andere betekenis gekregen. Er is namelijk veel meer mogelijk dan alleen de tijd bekijken. Een smartwatch kan verbonden worden met je smartphone, waardoor hierop smartphonefuncties uitgevoerd kunnen worden. Er zijn veel merken die een smartwatch op de markt hebben gebracht en dat zijn niet alleen de bekende horlogemerken. Ook digitale bedrijven zijn in de wereld van de smartwatch gestapt, waaronder Apple met de zeer populaire Apple Watch. Maar wat zijn de mogelijkheden met een Apple Watch?

Belangrijkste eigenschappen 

Omdat er inmiddels al 7 generaties van de Apple Watch zijn uitgekomen, kunnen de eigenschappen per model verschillen. Kijk bijvoorbeeld naar de afmetingen. Doorgaans zijn er van ieder model twee verschillende afmetingen beschikbaar. Voor het laatste model (serie 7) zijn dat 41 en 45 millimeter. De series 4 t/m 6 hadden de afmetingen 40 en 44 millimeter en serie 3 had de afmeting van 38 en 42 millimeter. Ook is de Apple Watch in diverse materialen verkrijgbaar, zoals aluminium, roestvrij staal, titanium en keramiek. Dit is ook weer afhankelijk van het model en in sommige landen is een Apple Watch in bepaalde materialen niet beschikbaar. Verder kan ieder model onbeperkt gecombineerd worden met een apple watch bandje. Standaard heeft Apple Watch de materialen nylon, leer en roestvrij staal, maar je kunt ook van derden een bandje dragen. 

Wat kun je inhoudelijk met de Apple Watch?

De Apple Watch was de eerste smartwatch die op de markt werd gebracht waar je apps op kon installeren. Bij de toen bestaande smartwatches was dit nog onmogelijk en waren het vooral slimme horloges doordat ze notificaties konden ontvangen. Bijzonder is ook dat de tijd die de Apple Watch aangeeft, die op 50 milliseconden nauwkeurig is. Nog beter dan op de iPhone. Je kunt je hartslag voortdurend in de gaten houden, door de ingebouwde hartslagmeter. Daarnaast download je talloze apps die jouw sportprestaties bij kunnen houden. Uiteraard kun je met Siri ook spraakcommando´s aan je smartwatch geven. 

Welk model Apple Watch?

Bijna jaarlijks komt er weer een volgend model van de Apple Watch uit. Dit hoeft niet in de houden dat je huidige Apple Watch ineens sterk verouderd is. Integendeel, ook al is serie 7 uit, ook de series 3 en 4 doen het nog perfect en zijn bij aanschaf nu een stuk goedkoper. Met de bandjes van 123watches kun je onbeperkt combineren en je Apple Watch een persoonlijke touch geven. Bovendien passen de bandjes op vrijwel alle modellen, ongeacht de afmetingen. Mocht je dus toch een nieuwer model Apple Watch kiezen, dan gaat je bandje gewoon mee. 

Dit artikel wordt u aangeboden door 123WATCHES. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band