Hoge torens van kratten. Foto: PR

Hoge torens van kratten. Foto: PR

AaltenDagen met kratten stapelen en modelspoorpanorama

Partnerbijdrage

AALTEN - Een gevarieerde Zomerse Markt met restanten van de plaatselijke winkels en streekproducten, een grote kinderrommelmarkt, straatmuziek en als extra accent deze AaltenDag: de AaltenWagen.  Livemuziek op de avond, sfeervolle terrassen en heel veel gezelligheid. Elke AaltenDag heeft zijn eigen thema. 

28 Juli is het AaltenWagen, de publiekstrekker, het modelspoorpanorama is weer vinden in de Peperstraat en ’t Snuffelshopje staat met een mooie kraam met modelauto’s. Er zijn allerlei activiteiten met een knipoog naar het thema AaltenWagen. Op het Sportpleintje, wat de eerste AaltenDag verstek moest laten gaan door de regen, pakt deze keer Nick van Breugel het voetbal met een snelheidsmeter voor groot en klein aan. 

De zomerse markt is dit jaar van 12.00 tot 18.00 uur. Standhouders bieden hier een uitgebreid assortiment aan artikelen aan. Ook is er elke AaltenDag de grote kinderrommelmarkt. Let op: van 14.00 tot 18.00 uur. Dit jaar op locatie: de Landstraat. Na inschrijven ontvangen deelnemers alle informatie: www.AaltenDagen.nl 

Elke AaltenDag is er van alles te doen op het Sportpleintje, het Kinderpleintje, zoals alle jaren het Kermispleintje en op het Muziekpleintje spelen donderdag 28 juli de Duitse Marie Schmalz en Gilbert van Zolingen. Ook zal Atlantic er zijn met het altijd weer spannende ‘kratten stapelen’. Deelnemers worden met de brandweerwagen geborgd op grote hoogte.

Om 20.00 uur start het muzikale programma bij de horeca: Op de Markt met de coverband Rockaholics en rond 22.00 uur bij Leuven Fragment live en bij Schiller The Jettsons. De toegang is gratis.


aaltendagen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band