Derk Boswijk, CDA Tweede Kamerlid. Foto: PR
Derk Boswijk, CDA Tweede Kamerlid. Foto: PR

Tweede Kamerlid Derk Boswijk komt naar Aalten

Politiek

AALTEN - Vrijdag 28 januari hoopt Tweede Kamerlid Derk Boswijk een bezoek te brengen aan Aalten in het kader van de landbouwvisie die hij afgelopen zomer heeft gepubliceerd.

Derk is CDA Tweede Kamerlid en landbouwwoordvoerder. Hij gaat die ochtend graag in gesprek met inwoners van Aalten. Derk zal zijn bezoek starten met een bezoek aan een agrarisch bedrijf in IJzerlo. Daar zal hij rondgeleid worden en spreken met de eigenaren en enkele leden van de Aaltense CDA fractie. Aansluitend op dit bedrijfsbezoek is er een online meeting waar alle belangstellenden van harte voor worden uitgenodigd. Deze online bijeenkomst is van 9.00 tot 10.00 uur, met een digitale inloop vanaf 8.30 uur. 

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor deze online bijeenkomst via e-mail: raadslid.gassink@aalten.nl. Het is mogelijk vooraf vragen in te dienen. Ook als men graag persoonlijk in gesprek gaat met Derk Boswijk kunt men dit vooraf aangeven. Deelnemers krijgen dan een link en de verdere informatie om deel te kunnen nemen. Iedereen is van harte welkom om mee te doen met het debat. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band