Open dag bij FC Dinxperlo. Foto: PR

Open dag bij FC Dinxperlo. Foto: PR

FC Dinxperlo opent seizoen met een volle open dag

Sport

DINXPERLO - De jaarlijkse open dag van FC Dinxperlo, de traditionele opening van het Dinxperse voetbalseizoen, wordt gehouden op zaterdag 27 augustus. Het wordt een volle dag want er is heel veel te zien.

Vanaf half 10 wordt er gestart met de jeugdtrainingen. Ook niet-leden zijn daarbij welkom, om kennis te maken met de voetbalsport. Helaas kan een deel van het wedstrijdprogramma niet doorgaan. Alleen het kunstgras is beschikbaar. Vandaar dat er door de senioren, de jeugd O19 en O17 een onderling toernooi wordt gespeeld. Jongens en meisjes, heren en vrouwen gemengd in een team. We spelen 7x7 op een half veld.
Daarnaast komen ook de walking footballers (11 uur) in actie samen met de all stars van FC Twente. Na de walking footballers begoinnen de g-voetballers uit Dinxperlo en Bocholt rond 13 uur aan hun training. De futsallers van FC Dinxperlo zijn vanaf 14.00 uur aan het voetballen op het speedsoccerveld. Zij spelen een onderlinge wedstrijd.
Na de finale van het onderlinge toernooi spelen de vrouwen van FC Dinxperlo tegen Varsseveld. Ook zaterdag2 speelt tegen Varsseveld. Beide wedstrijden beginnen om 4 uur. Om 6 uur begint dan het internationale toernooi waarin heren1 het gaat opnemen tegen Ajax Breedenbroek, Viktoria Suderwick en TUB Mussum.
Na afloop is er zoals altijd een gezellig samenzijn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant