DIOS dames 4. Foto: PR
DIOS dames 4. Foto: PR

Overwinningen voor DIOS

Sport

DINXPERLO - Zaterdag 11 november was het weer de beurt aan veel DIOS volleybalteams om een fanatieke wedstrijd te spelen. Deze week stonden er voornamelijk thuiswedstrijden op het programma. Het beloofde een drukke en sportieve middag in de Eurohal in Dinxperlo te worden.

De allereerste wedstrijden werden al vroeg gespeeld door de jongste teams in Gaanderen. Het ging hier erg gelijk op en dat is ook te zien aan de set standen. De meiden C, meiden B en jongens C teams wisten thuis met mooie uitslagen de punten te pakken.
Dames 2 heeft met een mooie 3-1 hun spannende wedstrijd tegen Volga Gaanderen afgesloten.
Dames 4 speelde om 16:00 tegen Smash ’s-Heerenberg. Dit was een spannende wedstrijd met veel mooie acties. Het ging erg gelijk op en dat resulteerde in een vijfde set, waarbij ze met 3-2 toch mooi de winst hebben kunnen pakken.
Ook heren 2 speelde om 16.00 uur. Zij hebben hun wedstrijd met een mooie 4-0 gewonnen. Door deze overwinning staan zij nu ruim bovenaan in de competitie.
Bij heren 1 was het om 18.00 uur weer knallen met genoeg aanmoedigend publiek. De heren hebben met hun inzet ruim 4-0 gewonnen. Dat maakt dat ook deze heren eerste staan in de competitie.
Alle teams hebben hard samen gestreden om mooie wedstrijden neer te zetten. Er zijn overwinningen uitgekomen waarmee de teams vol vertrouwen de volgende wedstrijden tegemoet kunnen gaan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band