Jeroen Luimes van heren 1 DIOS in actie. Foto: PR
Jeroen Luimes van heren 1 DIOS in actie. Foto: PR

Volleybaldames DIOS winnen gemeentelijke derby

Sport

DINXPERLO - Afgelopen woensdag 15 november speelde dames 1 van DIOS de gemeentelijke derby. In de eigen Eurohal werd de strijd gespeeld tegen Bovo uit Aalten. De dames van DIOS waren te sterk en wonnen met 4-0.

Vrijdag 17 november ging heren 1 de strijd aan in Enschede. Spelen op een vrijdagavond is toch altijd lastig. De eerste set verliep dan ook moeizaam en werd nipt verloren. De heren herpakten zich op rijd en gingen met 3-1 winst naar huis. De heren staan hiermee dan gedeelte eerste.
Ook dames 3 speelde op deze avond buiten de deur. Zij namen ook 4 punten mee naar huis.
Zaterdag werden er ook wedstrijden gespeeld. Zeer vroeg in de morgen startten de CMV-groep in eigen hal. Zij gingen met de beker naar huis.
De jc1 verloor helaas in Enschede van de nummer 1. De MB1 wonnen in Wehl met 3-1. Heren 2 wonnen dik met 4-0 en lopen steeds verder uit van de nummer 2.
De zaterdag werd afgesloten met een spannende wedstrijd in Hengelo. Hier speelde dames 1 tegen DVO. Het ging mooi tegen elkaar op, maar helaas trok DIOS aan het kortste eind. 3-2 verlies. Ze blijven hierdoor nog steeds in hoogste regionen meedraaien.

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band