De chequeoverhandiging. Foto: PR
De chequeoverhandiging. Foto: PR

Geslaagd padeltoernooi bij HC Indoor Padel in het teken van Alpe d’HuZes

Sport

DINXPERLO - Op zaterdag 6 januari hebben HC Indoor Padel en de Nobele Strijders een succesvol padeltoernooi gehouden. Op deze dag genoten (van ‘s ochtends half 10 tot half 7 in de avond) waren er ruim honderd bezoekers/deelnemers van drie padeltoernooien op De Kolk bij Sportcentrum het Blauwe Meer. Het toernooi stond volledig in het teken van een initiatief van de Nobele Strijders in de voorbereidingen voor Alpe d’HuZes 2024. Hiermee is 1.520 euro opgehaald voor KWF.

Om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel hebben Chieljan Nijman en Hidde van Ree (eigenaren HC Indoor Padel) de banen de gehele dag kosteloos beschikbaar gesteld. En hebben zij gezorgd voor goede voorbereiding, organisatie en een hele gezellige dag. De Nobele Strijders zijn hen hier ontzettend dankbaar voor.
Onder de naam van Nobele Strijders nemen familie en vrienden van Niek met een groep van zo’n dertig personen fietsend, hardlopend of wandelend deel aan Alpe d’Huzes 2024. Op 21 november 2021 is Niek Rauwers op 32-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. De Nobele Strijders willen zijn strijd graag voortzetten. Met verschillende initiatieven streeft de groep een mooi bedrag op te halen voor KWF. Meer informatie over deze groep vind je op: nobelestrijders.nl en doneren kan via www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/NobeleStrijders3

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant