Afbeelding

Alle cmv’ers geslaagd bij DIOS

Sport

DINXPERLO - Zaterdag 13 januari was een gezellige morgen bij de volleyballers van DIOS.

Om 09.00 uur waren de jongsten gestart met de volleybalspeeltuin. Daarna kwam de C-jeugd in actie. Zij hadden een clinic onder leiding van Han Bulten en Jan Berendsen. Twee ervaren trainers, die ook de trainingsite 1000drills hebben opgezet. Vanaf de eerste minuut gingen ze met de bal aan de slag. Er werd geconcentreerd aan opdrachten gewerkt. Er kwamen nieuwe opdrachten voorbij. De groep sloot na 1,5 uur hard werken af met een frietje.
Ondertussen maakten de B-jeugd en dames 2 zich klaar voor hun clinic.
In de andere zaal zat ook de tribune vol. Opa’s en oma’s, ouders en andere geïnteresseerden kwamen kijken bij de diplomering. De juryleden achter de tafel, schrijvend, observeren, en controlerend of alle opdrachten er voldoende van werden afgebracht. Speedladders, smashen, duiken, serveren, toetsen van alles werd er gevraagd van de cmv-jeugd. Na afloop ging de jury nog even in beraad, maar ze kwamen al snel tot de conclusie, dat iedereen geslaagd was. Met een diploma op zak en een lekker frietje in de maag, gingen ze naar huis.
Aanstaande zaterdag 20 januari zijn er weer wedstrijden. De cmv speelt uit, net als dames 1 (Groenlo) en heren 2 (Eefde).
Om 14.00 uur start de jc1 en de mb1. Om 16.00 uur dames 2 en 4. En de dag wordt afgesloten om 18.00 uur heren 1 tegen de Rebelle. Publiek is welkom.

Diploma in de pocket. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant