Wandelloopje. Foto: Brichbouw Sportondersteuning

Wandelloopje. Foto: Brichbouw Sportondersteuning 

Start van Dinxperloopje wandelgroep

Sport

DINXPERLO - Vanaf woensdag 21 februari starten Figulus Welzijn en de Talentverbinder met de Dinxperloopje wandelgroep. De Dinxperloopje wandelgroep is speciaal voor iedereen die graag meer in beweging wil komen. Elke week wordt er onder begeleiding van een wandeltrainer een stuk gewandeld. Hierin zal ook aandacht besteed worden aan een goede warming-up/cooling down en spierversterkende oefeningen, om blessures te voorkomen.

De deelnemers starten laagdrempelig. Iedereen kan meedoen, de trainer zorgt voor wandeloefeningen op maat. Het doel is om na vijftien weken de vijf kilometer te lopen tijdens de Avondvierdaagse in juni. “We doen het namelijk samen en dat zorgt voor steun en gezelligheid. Hierdoor houd je het makkelijker vol”, aldus Meldy Visser van Figulus.
De start is 13.30 uur. Om 14.30 uur staat de koffie of thee klaar in het Kulthurhus om even na te praten en bij te komen van de training. Deelname is gratis.
Aanmelden kan bij Meldy Visser via m.visser@figulus-welzijn.nl. Belangstellenden kunnen ook bij haar terecht als ze meer willen weten over de Dinxperloopje wandelgroep.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant