Vreugde bij de DIOS dames. Foto: PR
Vreugde bij de DIOS dames. Foto: PR

Zege voor Dios dames na achterstand

Sport

DINXPERLO - Afgelopen zaterdag speelde het 1ste dames volleybalteam van Dios in Groenlo. De dames stonden op de ranglijst gelijk, dus dit kon een spannende pot worden.

De start was zwak. Iedereen kwam traag op gang, er zat geen strijdlust in de spelers, dit was zowel in serve, als de aanval als de verdediging te zien. Dit resulteerde dan ook in een verlies van 25- 12.
In de tweede set was er al iets meer pit, maar nog geen volle honderd procent. Het lukte niet. Met 2-0 achterstand de derde set in. Dat is moeilijk, maar de wedstrijd is niet verloren. De start was goed. Een mooie serveserie zorgde voor andere blikken. Het geloof leek weer terug te komen. De strijd kwam terug, de aanvalskracht was er weer... Dit zorgde voor een overwinning in de derde set. Met dit gevoel werd er verder gespeeld. De tegenstander had even geen antwoord meer en Dios was nu duidelijk de betere. De vjifde, de beslissende set was tot de laatste punt spannend. Het kon veide kanten op. Het publiek kreeg de zenuwen. Uiteindelijk wint Dios Dinxperlo met 3-2 van Grol Groenlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant