Heren 2 met coach Koos Nederlof tijdens een time-out. Foto: PR
Heren 2 met coach Koos Nederlof tijdens een time-out. Foto: PR

Volleybalteams van Dios presteren sterk tijdens intensieve zaterdagcompetitie

Sport

DINXPERLO - Op afgelopen zaterdag kwamen de volleybalteams van Dios opnieuw samen voor een intensieve dag vol wedstrijden in de Eurohal. De dag begon om 12.00 uur, waarbij de teams deelnamen aan verschillende competitieve confrontaties.

Het vrouwenteam 2 stond tegenover Time Out uit Zutphen en leverde een solide prestatie af. Ondanks een spannende derde set wist Dios uiteindelijk met 4-0 te zegevieren. Aan de andere kant moest de JC1 zich gewonnen geven tegen Enschede.
Om 14.00 uur betrad het eerste damesteam het veld tegen Halley uit Wehl, momenteel onderaan in de ranglijst. Hoewel het een uitdagende wedstrijd was om het eigen spel vol te houden, slaagden de dames erin om met een overtuigende 4-0 overwinning te eindigen, waardoor ze naar de derde plek op de ranglijst stegen.
De MC2 behaalde ook een overwinning, waarbij ze vier punten binnenhaalden. Om 16.00 uur was het de beurt aan het tweede herenteam, dat dit seizoen nog ongeslagen is gebleven. Het team toonde zijn kracht door een eenzijdige wedstrijd te spelen tegen Borculo en met een meer dan terechte 4-0 overwinning van het veld te stappen. Coach Koos Nederlof gaf alle spelers ruime speeltijd, terwijl het kampioenschap slechts een kwestie van tijd lijkt te zijn.
Gelijktijdig met de heren van Dios streden de MB1 tegen Orion Doetinchem, maar helaas konden zij niet zegevieren. De dag werd afgesloten met een spannende wedstrijd tussen Heren 1 en Orion Heren 3, waarbij de tribune vol zat met supporters. Dios Heren 1 liet zien wie de sterkere partij was en blijft bovenaan staan in de ranglijst van de 2e divisie.
Na de laatste wedstrijd verzamelden ongeveer veertig mensen zich voor een diner in het sportcafé, waarmee deze succesvolle volleybaldag op een passende manier werd afgesloten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant