Werk aan de weg. Foto: PR

Werk aan de weg. Foto: PR

Foto: PR

N819 drie weken dicht vanwege snoeiwerkzaamheden tussen Aalten en Dinxperlo

Vervoer

AALTEN/DINXPERLO - Provincie Gelderland voert reguliere snoeiwerkzaamheden uit tussen maandag 7 november met vrijdag 2 december aan de bomen langs de weg tussen Aalten en Dinxperlo (N819). Omdat de weg te smal is om het verkeer veilig langs de snoeiwerkzaamheden te leiden, is de gehele Dinxperlosestraatweg tijdens de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer.

Eens per drie jaar inspecteert provincie Gelderland bomen langs provinciale wegen. Dit jaar waren de bomen langs de Dinxperlosestraatweg N819 aan de beurt. Op basis van deze controles bepaalt de provincie ook de onderhoudsmaatregelen.

Verkeersmaatregelen
Voor de veiligheid van weggebruikers en werkers is het noodzakelijk de Dinxperlosestraatweg af te sluiten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Sondernweg en de Caspersstraat. Fietsers kunnen gewoon gebruik blijven maken van het fietspad, mogelijk met enige hinder. Buiten werktijden is de weg voor bestemmingsverkeer open.

Weggebruikers kunnen helpen om de overlast en drukte te verminderen door hun weg goed te plannen, geen sluiproutes te gebruiken en aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band