Oldtimers. Foto: PR

Oldtimers. Foto: PR

Oldtimerrit door Dinxperlo en omgeving

Vervoer

DINXPERLO - Het oldtimer seizoen is weer begonnen, dus tijd voor de Dinxperlose Oldtimer Liefhebbers (DOL) om een gezellige oldtimer rit te organiseren.

Op zondag 21 mei houdt de vereniging een rondrit door Dinxperlo en omgeving met oldtimers, klassiekers en youngtimers. Auto’s, motoren, brommers, tractoren: iedereen is welkom.
Er zijn verschillende routes uitgezet, voor de verschillende soorten voertuigen.
Start- en eindlocatie is bij Harm Takke Tweewielers, Weversstraat 4 te Dinxperlo.
Inloop met koffie vanaf 9.30 uur, start van de tocht voor tractoren is om 10.00 uur. Start van de tocht voor brommers en motoren is om 10.15 uur. Start van de tocht voor auto’s is om 10.30 uur.
De tocht voor de tractoren zal ongeveer 45 kilometer zijn. Er wordt over mooie verharde en onverharde wegen in de regio gereden.
De auto’s, brommers en motoren rijden een tocht van ongeveer 70 kilometer. Ook dit is een prachtige route over slingerwegen met mooie vergezichten. Er wordt veelal gereden over verharde wegen, maar er kan een onverharde weg tussen zitten.
Halverwege de rit is er pauze bij een mooie locatie, waar soep en een broodje worden aangeboden. Rond 14.00 uur eindigt de rit bij Harm Takke Tweewielers.
De kosten zijn vijf euro per persoon (ook bijrijders), contant te betalen bij de start. Dit om de kosten van koffie, brood en soep lunch en een drankje bij het eindpunt te dekken.
Meer info via dinxperseoldtimerliefhebbers@gmail.com of facebook.com/dinxperseoldtimerliefhebbers.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant