Afbeelding

Exterio Vastgoedpartners verduurzaamt

XInterviews & Achtergrond

Wil je meehelpen aan de verduurzaming van de Achterhoek? Ben jij een echte alleskunner in de woningbouw? Exterio Vastgoedpartners is gevestigd in Dinxperlo en is de specialist van de regio als het gaat om woningonderhoud. Exterio is van alle markten thuis; van glas- en schilderwerk tot het vernieuwen van plafonds. Bedrijfsleider Bas Knuman wil graag kennismaken met andere bedrijven in de Achterhoek. Ook zoekt hij nieuwe personeelsleden en zzp-ers die zijn bedrijf kunnen versterken. Bas Knuman vertelt graag meer over zijn bedrijf. 

Door Eva Schipper


In 2014 werd Exterio opgericht in Enschede. Het begon als een samenwerkingsverband met vijf vastgoedonderhoudsbedrijven. Het bedrijf groeide snel en wilde graag uitbreiden. “Zo kwamen we in 2018 in de Achterhoek terecht. We werden door De Woonplaats, een woningcorporatie, gevraagd om onderhoud te verrichten aan woningen. De nadruk lag erg op het verduurzamen van de woningen. De samenwerking verloopt fantastisch en vanuit daar wil Exterio verder groeien in de Achterhoek.”

Bas Knuman legt uit wat er zo speciaal is aan het werk bij Exterio. “Ons bedrijf is bijzonder door het samenwerkingsverband met vijf vastgoedbedrijven. Vanuit deze samenwerkingen maken we gebruik van elkaars innovatie, elkaars kennis en elkaars personeel.” Het team in Dinxperlo bestaat uit een hecht team van twintig personeelsleden in de binnen- en buitendienst. “Ons pand in Dinxperlo heeft een kantoor, een kantine en een werkplaats. Voor werknemers is Exterio de ideale werkgever, omdat je voor dit diverse werk niet ver hoeft te reizen. De klussen zijn altijd erg breed; eigenlijk alles wat in een huis zit kan vervangen of hersteld worden door ons. Je kan hier dus denken aan badkamers, keukens en toiletten.” 

Ook helpt Exterio mee aan de inhaalslag van de verduurzaming van de regio. “Dat is natuurlijk een fantastisch doel om voor ogen te hebben; het duurzamer maken van de regio. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan het beter isoleren van een woning. Bovendien behoort vernieuwen van mutatiewoningen tot de diensten van Exterio. “Het is best spannend, want we weten van te voren nooit wat voor een woning we gaan aantreffen. Soms is er aan een woning veertig jaar geen onderhoud gepleegd. Dit zijn natuurlijk leuke uitdagingen.”

Inmiddels weet het bedrijf goed hoe ze om moeten gaan met de corona maatregelen van het RIVM. Het werk bij Exterio kan dus veilig worden uitgevoerd. 

“Kortom: wil je graag kennis maken met Exterio? Dan staan onze deuren open voor een goed gesprek. Ook als je de alleskunner bent waar wij op zoek naar zijn, neem contact met ons op.” 

Bas Knuman

Hendrik ter Kuilestraat 146
 7547 BE Enschede

Hogestraat 81
 7091 CC Dinxperlo

M 06 39 25 62 60
Bas@exterio-vp.nl
www.exterio-vp.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Exterio. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band