Ronnie Kraaijenbrink in actie op het terras Blauwe Meer. Foto: Frank Vinkenvleugel
Ronnie Kraaijenbrink in actie op het terras Blauwe Meer. Foto: Frank Vinkenvleugel

Nieuw terras is aanwinst voor het Blauwe Meer

Zakelijk

DINXPERLO - Uitbater Ronnie Kraaijenbrink bij Horeca ‘het Blauwe Meer’ speelt in op de vraag naar een terras aan het water. Vanaf 2 juni wordt het terras en het nieuwe horecagedeelte officieel geopend. Belangstellenden en mensen met goeie honger zijn van harte welkom: er staat namelijk een aantal fijne maaltijden op het menu.

Ronnie is nu sinds een jaar uitbater bij Het Blauwe Meer en runt daar het horecagedeelte. Hij heeft er geen spijt van dat hij uit de zorg is gestapt en is van mening dat hij dit eigenlijk al veel eerder had moeten doen. Ronnie heeft inmiddels een aantal zaken aangepakt waarover hij minder tevreden was. Ronnie: ”Ik doe alles stap voor stap en ben eerst maar eens binnen begonnen met het vervangen van het interieur, zoals de tafels, stoelen en lampen. Ik heb best veel ideeën, maar alles tegelijk kan natuurlijk niet. En het moet dan ook goed zijn, want ik wil geen half werk leveren. Ik wil niet dat de mensen zeggen: “Het is het net niet’. Stapsgewijs komen we er echter wel. Er werd vaker een opmerking gemaakt dat men een terras mist buiten voor als het mooi weer is. Nou, dat terras is inmiddels aangelegd en hopelijk mag ik daar binnenkort veel gasten verwelkomen. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor het horecagedeelte binnen”

Nieuwe menu’s
Vanuit de serre en vanuit het nieuwe terras kijk je met name in de zomerdag op het Blauwe Meer uit. Ook al kan er nu even niet gezwommen worden, het meer zelf is het bekijken wel waard. Er staan gezellige zitjes op het terras, er komen parasols en er kan uiteraard iets gegeten of gedronken worden en er worden menu’s geserveerd.
Ronnie: ”Nu kon je bij ons al wel terecht voor snacks of patat, maar we gaan onze kaart nu uitbreiden met een aantal menu’s. Zo komt er een schnitzelmenu, een hamburgermenu, een satémenu en een wrapmenu, dat tevens een menu voor de vegetariërs onder ons is. Ook hier geldt natuurlijk dat er ook binnen kan worden gegeten. Maar gewoon een kop koffie met gebak behoort ook tot de mogelijkheden. Nu moeten alleen de mensen de weg naar het Blauwe Meer nog weten te vinden. Je kunt er ook terecht voor feesten en partijen, In overleg is er heel veel mogelijk en we staan met ons enthousiaste team ook overal open voor. Kom gerust met je ideeën dan kijken we hoe we aan je wensen tegemoet kunnen komen. Naast de menu’s zullen er ook een aantal zomerse cocktails op de kaart verschijnen en dat idee gaan we ook verder uitbreiden.”

Opening met zomer actie
Zondag 2 juni is de officiële opening van het nieuwe terras en kan iedereen een kijkje komen nemen of alvast reserveren. Naast het bekende aanbod worden er dan nieuwe menu’s geserveerd. De actie geldt voor de maanden juni, juli en augustus. Als je een van de nieuwe menu’s besteld krijg je een gratis consumptie. Bij de actie op de vrijdagen in de zomermaanden krijg je bij koffie of thee met gebak het tweede kopje gratis.
Het terras is een aanwinst voor bijvoorbeeld wandelaars of fietsers, maar ook gewoon fijn om aan het eind van de week nog even na te borrelen in de buitenlucht.

Horeca het Blauwe Meer is geopend van maandag tot en met donderdag van 19.00 uur tot 00.00 uur, op vrijdag van 14.00 uur tot 00.00 uur en op zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur aan De Kolk 6 in Dinxperlo. Telefoon: 06-18357877. Mail: info@hetblauwemeer.nl.


www.hetblauwemeer.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant