Thuiszorg Aalten met hart voor huishoudelijke zorg. Foto: PR

Thuiszorg Aalten met hart voor huishoudelijke zorg. Foto: PR

Coöperatie Thuiszorg Aalten; huishoudelijke zorg vanuit het hart

Zorg

AALTEN - Coöperatie Thuiszorg Aalten is een werknemerscoöperatie die zich richt op het geven van goede en betrouwbare huishoudelijke hulp. Na drie jaar onder de vlag van een overkoepelende organisatie te hebben gedraaid, gaat de coöperatie zelfstandig verder per 1 januari 2022. 

Coöperatie Thuiszorg Aalten is een werknemerscoöperatie. Dit betekent dat er wordt gewerkt zonder directie of management. Het motto ‘Geld voor de zorg moet naar de zorg’ is wat dagelijks in praktijk wordt gebracht. De uren die de cliënt van de WMO krijgt zijn de uren die worden gewerkt. Er wordt lokaal gewerkt en men is bekend met de andere zorgaanbieders waar goed mee wordt samengewerkt. Ook contact met het netwerk van de cliënt is belangrijk, zodat bekend is wat er speelt. 

Een team van betrokken en ervaren professionele medewerkers levert zorg thuis aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Door te werken vanuit een kleinschalige opzet kan de aandacht volledig gericht zijn op de cliënten. De passie voor het vak is terug te vinden in de uitvoering van het werk. Iedereen die een indicatie vanuit de gemeente heeft kan van Thuiszorg Aalten huishoudelijke zorg ontvangen. Particuliere hulp is mogelijk via het PGB (persoonsgebonden budget). 

Thuiszorg Aalten is op zoek naar medewerkers voor de vakantie-periode. Ook is er ruimte voor nieuwe inval-medewerkers. Contact opnemen kan telefonisch: 06 221 752 60 of per email: thuiszorgaalten@outlook.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant