Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde zoekt gespreksleider. Foto: PR
Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde zoekt gespreksleider. Foto: PR

Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde zoekt gespreksleider

Zorg

REGIO - Het Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde is op zoek naar een gespreksleider.

Het Alzheimer Trefpunt vraagt: “Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? Ben je nieuwsgierig en kun je goed luisteren en vragen stellen? Dan is de vrijwilligersfunctie van gespreksleider voor het Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde misschien iets voor jou. Je krijgt gratis een passende training vanuit Alzheimer Nederland.”

Het Alzheimer Trefpunt is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. In een veilige, vertrouwde sfeer worden onderwerpen besproken die mensen met dementie en hun mantelzorgers bezig (kunnen) houden.

De avonden verlopen steeds volgens een vast patroon: inloop met een kopje koffie/thee, gesprek met een deskundige, pauze en gelegenheid tot het stellen van vragen. Het Alzheimer Trefpunt vindt iedere vierde woensdagavond van de maand plaats bij Cultureel Centrum Den Diek in Lichtenvoorde. De gespreksleider is het vaste gezicht van het Alzheimer Trefpunt samen met twee collega-gespreksleiders.

Geïnteresseerd in deze vacature? Kijk dan voor meer informatie op de facebookpagina of website van Alzheimer Nederland, afdeling Oost Gelderland: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band