In contact met de huisarts. Foto: PR

In contact met de huisarts. Foto: PR

GettyImages

Workshop over het patiëntenportaal bij de Bibliotheek

Zorg

DINXPERLO - Iedereen die zelf gezondheidszaken wil kunnen regelen via internet, kan komen oefenen bij de Bibliotheek Achterhoekse Poort. In de Bibliotheek Dinxperlo wordt er op vrijdag 30 september uitleg gegeven over het patiëntenportaal van huisartsen.

 Contact met de huisarts verloopt steeds vaker digitaal via de smartphone, tablet of computer. Dat is heel handig voor wie weet hoe het werkt. Voor diegene die daar nog wat vragen over heeft of wil weten hoe het werkt, zijn er verschillende workshops van DigiVitaler. Deelname aan deze workshops is gratis, lid of geen lid van de Bibliotheek.

Huisartsen
Bijna iedereen heeft een huisarts en staat ingeschreven als patiënt bij een huisartsenpraktijk. Steeds meer huisartspraktijken hebben een patiëntenportaal of patiëntenomgeving. Dat is handig voor het online regelen van afspraken, vragen stellen aan de dokter en het aanvragen van recepten. 

Tijdens de gratis workshop Patiëntenportaal huisartsen op vrijdag 30 september om 10.30 uur in de Bibliotheek Dinxperlo, leren de deelnemers hoe ze daar gebruik van kunnen maken. Er wordt gewerkt met een tablet of laptop die deelnemers zelf mee kunnen nemen. Indien gewenst, zorgt de Bibliotheek hiervoor. 

Aanmelden
Aanmelden voor de workshop kan via de activiteitenkalender op de website of door contact op te nemen via 088-0062929.


www.achterhoeksepoort.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant