Lotgenotenbijeenkomst prostaatkanker verplaatst. Foto: PR Oriolus
Lotgenotenbijeenkomst prostaatkanker verplaatst. Foto: PR Oriolus

Lotgenotenbijeenkomst prostaatkanker verplaatst

Zorg

WINTERSWIJK - De diagnose prostaatkanker heeft grote impact op het leven. ‘Hoe ga je hiermee om; hoe verlopen de behandelingen; hoe ziet je toekomst eruit; hoe deel je op een goede manier je emoties met jouw omgeving?’ Samen met mensen die vergelijkbare veranderingen meemaken (lotgenoten) je ervaringen delen, kan inzicht geven in je eigen situatie.

Op donderdagavond 16 november stond er een lotgenotenbijeenkomst voor mensen met de diagnose prostaatkanker gepland bij Oriolus. Deze bijeenkomst is verplaatst naar woensdagavond 22 november en wordt begeleid door een gespreksleider van Oriolus. Daarnaast is Eefje Engelen aanwezig, bekkenfysiotherapeut en consulent seksuele gezondheid, om een stukje informatie te geven en om eventuele vragen te beantwoorden. 

Men kan zich voor deze bijeenkomst aanmelden door een mail te sturen naar info@oriolus-achterhoek.nl of binnen openingsuren te bellen naar 06-10033406. Oriolus bevindt zich aan de achterzijde van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Voor meer informatie: www.oriolus-achterhoek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant